Benvolgudes famílies,

En previsió de possibles tempestes el dissabte, dia de la festa, hem acordat un pla alternatiu que us compartim.

En principi mantenim totes les activitats. És a dir, la festa comença a les 17,00 a l’escola. Seguirem les activitats previstes. Si plou o amenaça pluja de manera evident, us proposem la següent alternativa:
• De 20,00 a 21,00 h. us servirem el menjar a l’escola com l’any passat. Caldrà que porteu carmanyoles per recollir els menús portant els tiquets de segon plat que vàreu comprar en el seu moment. No lliurarem cap menú sense el tiquet corresponent.
• El sopar no es farà a l’escola per tema logístic: no hi cabem tots dins l’edifici i l’organització se’ns complica considerablement. Per tant, us haureu de buscar un lloc alternatiu per fer el sopar.
• A partir de les 22,30 h. obrirem les portes de la sala La Canal per tal de fer el comiat dels alumnes de sisè i gaudir de l’espectacle sorpresa que hem preparat.
Us recomanem que estigueu al cas, durant la tarda del dissabte, del correu electrònic per tal de saber quina és la decisió que prenem.

El nostre objectiu és poder fer tota la festa a l’escola. Per tant, la decisió es prendrà en funció del desenvolupament metereològic.

Esperem que sigueu comprensius amb la decisió que prenguem i que ens faciliteu la tasca organitzativa.

Cordialment,

La Junta de l’AMPA