Benvolgudes famílies,

El proper diumenge dia 10 de maig al matí organitzem amb totes les Ampes i escoles del poble una pedalada popular. El lema d’enguany és l’amistat. Es tracta d’una passejada curta pels carrers del poble, apta per a tots, grans i petits. EL recorregut passarà per tots els centres educatius del municipi.

L’objectiu de la trobada és senzill: gaudir d’una jornada festiva tots els que formem part de la comunitat educativa, sense distincions. O sigui, passar una estona agradable tots junts, escoles públiques, concertades i privades, des dels més menuts d’educació infantil, passant per educació primària i secundària, fins batxillerat, cicles formatius i educació d’adults. I de passada, fer una mica d’esport.

El recorregut començarà al pati de l’Era de Dalt on abans de sortir farem la tradicional foto, continuarem cap a l’Aula Oberta, Institut, escola el Castell, la Vedruna, Escola d’Hostaleria d’Osona, el PIVE i el Pa amb Xocolata. Des d’aquí ens enfilarem pel carrer Taradell, carrer Major fins arribar a la Plaça Major.

Al final ens recompondrem amb una poma i aigua. A la plaça es llegirà el manifest i es podrà veure l’exposició dels dibuixos sobre l’amistat que han fet els alumnes de totes les escoles.

Comptarem amb el suport de la Policia Municipal i un vehicle i personal sanitari per a qualsevol emergència.

Els participants només hauran de complir una condició: portar algun vehicle amb rodes i sense motor.

Us hi esperem!!!!

DIA: 10 DE MAIG
HORA DE CONVOCATÒRIA: 9:30 HORES
HORA DE SORTIDA: 10 HORES
LLOC DE SORTIDA: ERA DE DALT

Ampes Escola el Castell, Escola L’Era de Dalt, Institut de Tona, Escola d’Hostaleria d’Osona, Escola Vedruna, Escola Bressol Pa amb Xocolata, Aula Oberta i Escola PIVE