El passat divendres 27 de març va finalitzar el taller intercultural de mares que organitza l’AMPA de l’Era de Dalt amb col·laboració de la mateixa escola i l’impuls de l’Ajuntament i el Pla de Convivència i l’Espai Dona de la Mancomunitat La Plana.

En aquesta edició, l’eix temàtic que ha fet de fil conductor ha estat la màgia i n’han pogut gaudir un total de 18 mares de nenes i nens de la mateixa escola durant sis sessions, cada divendres des del 13 de febrer al 27 de març de 3 a 2/4 de 4 de la tarda.

Carolina Moreno, membre d’ARAE, ha estat la persona qui ha acompanyat el grup durant totes les tardes. Donant, així, continuïtat a l’espai de trobada setmanal de mares que ja fa diversos anys que funciona.

Totes les participants, independentment del seu país d’origen, han compartit estones de convivència i cooperació, establint noves coneixences o reforçant les ja existents.

L’emoció i l’alegria que expressaven els rostres de les mares del taller fan palesa la gran satisfacció de tot el grup envers el taller que han valorat molt positivament i han manifestat les ganes de repetir l’experiència.

Regidoria de Benestar social – Ajuntament de Tona
Pla de convivència – Mancomunitat La Plana