Benvolgudes famílies,

Esperem que hàgiu passat un molt bon estiu!

Des de la Comissió d’Extraescolars us volem informar que estem preparant l’inici de les activitats extraescolars per a aquest nou curs 2021-22. Així doncs, hem cregut important ampliar el termini de les inscripcions, per si alguna família no la va poder realitzar el mes de juliol. Per tant, podeu formalitzar-la fins el proper dia 9 de setembre en el següent enllaç: https://forms.gle/ohByEdW5Cz8pNe4W7.

Tanmateix, us adjuntem el catàleg de totes les activitats extraescolars perquè conegueu l’oferta.

Si teniu qualsevol dubte ens el podeu fer arribar al correu electrònic extraescolars@afaleradedalt.com.

Al llarg de la primera setmana de curs es donaran a conèixer els grups de les activitats extraescolars que es realitzaran. Per saber les novetats, seguiu-nos al perfil d’Instagram @afaleradedalt.

Us recordem que la previsió de l’inici de les activitats és el dia 20 de setembre i només es portaran a terme si hi ha un mínim d’inscripcions i si es pot complir amb la normativa COVID actual.

Les novetats que podreu trobar aquest any són:

-Anglès: la portarà a terme l’acadèmia AIM de Tona, una empresa amb molta experiència dins del món dels idiomes. Treballant amb un objectiu clar: millorar el rendiment acadèmic d’una manera lúdica i motivadora.

-Multiesports: des de l’Era de Dalt ens sumem al projecte educatiu del Consell Esportiu d’Osona, on els infants participants podran escollir els esports que més els agrada per aprendre’n i gaudir-los.

-Trail: la millor manera de practicar esport a la natura! Es sortirà de l’escola per formar a Trail Runners! Amb un lot frontal els dies d’hivern o amb màniga curta quan faci calor, descobrirem els millors indrets de Tona passant-ho molt bé. Inclou assegurança d’accidents fora del centre, afiliació al Centre Excursionista i samarreta.

-Futbol no competitiu: un dels esports que més es juguen als patis de l’escola, ensenyant-lo de manera totalment innovadora. La metodologia va més enllà de la competició i el rendiment es treballa a través del diàleg, la cohesió i el treball en equip, el lideratge, el joc net i la passió per l’esport.

-Moviment creatiu i dansa: projecte creatiu que dona valor al moviment lliure i a l’expressió corporal, treballant l’emoció i l’autenticitat, i la percepció del propi cos i de l’espai. Ensenyar i deixar fluir en el moviment sense encasellar en les diferents disciplines de la dansa.

-Gimnàstica: aprendre una disciplina esportiva de manera lúdica a la sala de psicomotricitat del centre escolar, amb professionals formades específicament en gimnàstica artística.

-Contes, art i jocs: magnífica proposta per treballar la intel·ligència emocional a través de les professionals d’una empresa de psicologia i logopèdia de Tona on a través dels contes, i els diferents tallers d’art i experimentació, els infants treballaran el seu desenvolupament emocional a partir de l’autoconeixement i la gestió de les emocions.

-Teatre: espai de creativitat i improvisació on els infants desenvoluparan les seves capacitats comunicatives explicant històries i connectant amb els altres infants a través de la seva pròpia expressió corporal i oral.

La proposta de la tarda es centra en el Teatre Clown: una de les tantes tècniques que té el teatre. El clown és el mètode d’actuar d’un pallasso, creant i improvisant el seu propi paper.

Que tingueu un bon inici de curs!

Salutacions cordials,

Comissió d’Extraescolars

AFA l’Era de Dalt