Us presentem el nou catàleg d’activitats extraescolars per al proper curs 2022-23, que podreu trobar >> AQUÍ <<

Aquest catàleg ha estat fruit de les respostes rebudes a l’enquesta que us vàrem fer arribar per conèixer les activitats extraescolars que us agradaria que es portessin a terme. Aprofitem per agrair la vostra participació, ja que ens ha estat de molta utilitat per a la selecció de les extraescolars que us oferim aquest nou curs. Malauradament no les podem ofertar totes, però des de la comissió seguirem treballant per fer-vos propostes esporàdiques trimestrals per donar resposta a aquesta demanda.

El catàleg és una proposta i només es realitzaran aquelles activitats on s’hi inscriguin un mínim d’infants.

La inscripció s’haurà de fer a través del següent enllaç https://forms.gle/ohByEdW5Cz8pNe4W7 abans del dia 15 de setembre. A partir d’aquesta data només s’admetran més inscripcions si queden places lliures. Per a qualsevol aclariment podeu utilitzar el correu electrònic

extraescolars@afaleradedalt.com.

La previsió de l’inici de les activitats és a l’octubre. Més endavant us concretarem la data exacta o bé si es pot avançar. Si és així, es cobrarà la part proporcional del mes de setembre.

Pel que fa a les extraescolars del migdia, aquestes s’ofereixen a partir de P4 i els horaris no s’indiquen perquè s’organitzaran amb els torns del dinar del servei de menjador. En el cas que algun infant no es quedi a dinar i assisteixi a alguna extraescolar del migdia, feu-nos-ho saber a l’inici del curs enviant un correu electrònic info@afaleradedalt.com i us informarem de l’horari definitiu de l’activitat.

Pel que fa a les extraescolars de la tarda, aquestes s’ofereixen a partir de P3. Els primers 10-15 minuts abans de començar l’activitat seran per berenar, que estarà supervisat per l’equip de monitoratge de l’extraescolar o de l’AFA. Cal que cada infant porti el berenar i una ampolleta o cantimplora d’aigua. Més endavant us informarem del lloc per on sortiran els infants una vegada hagi finalitzat l’activitat.

El cobrament de les activitats es farà mensualment per domiciliació bancària al número de compte que ja ens heu facilitat. Només en cas que vulgueu canviar-lo o donar-lo per primera vegada haureu d’omplir les dades bancàries emprant el formulari d’autorització bancària que podeu trobar a la web de l’AFA o que us facilitarà l’administrativa de l’AFA, Pilar Casals. Les famílies que pagueu en efectiu haureu d’abonar la quota a: BBVA, Compte: ES57 0182 1815 1602 0853 9879, indicant al concepte el nom i cognoms del/s infant/s.

Agrairíem que, en el cas que l’infant no pugui assistir a l’activitat extraescolar es comuniqui a l’AFA mitjançant el correu electrònic info@afaleradedalt.com

Esperem que us agradi la proposta!

La Comissió d’Extraescolars