En primer lloc, esperem que tingueu un bon inici de curs. Des de l’AFA participem a la iniciativa municipal que es vol dur a terme aquest nou curs i que s’anomena el Bicibús.

De manera conjunta amb l’Ajuntament de Tona, les direccions de les escoles i les AFA de l’escola Vedruna i de l’Era de Dalt volem iniciar aquest projecte de poble. Per això us convidem a assistir a la xerrada de presentació del projecte que tindrà lloc divendres dia 9 de setembre a les 7 de la tarda, a l’espai Muriel Casals de Tona.

De què es tracta? Els infants van, un dia a la setmana, de casa a l’escola amb bicicleta i en grup. En funció de l’edat poden anar acompanyats per persones adultes.

Igual com passa amb un autobús urbà, el Bicibús disposa d’unes parades i d’uns horaris.

Aquest projecte neix amb uns objectius principals: per una banda, acompanyar els infants a l’escola amb bici, amb la màxima seguretat, tot fent una tasca educadora, i per l’altra, ajudar a transofrmar la mobilitat del municipi cap a un model més sostenible.

Per aquest motiu, ens hem coordinat tota la comunitat educativa de Tona (equips directius, AFAs i Ajuntament) per tirar endavant aquesta iniciativa amb unes intencions clares com són la mobilitat sostenible i la preservació del medi ambient. També volem ajudar al creixement personal dels infants treballant aspectes com l’autonomia, l’aprenentatge que suposa la presa de decisions i fer-se responsables del material, així com la seguretat que proporciona el fet de desplaçar-se amb gup.

Un dels primers passos per iniciar-ho és preveure les necessitats i poder definir els recorreguts. Per això us demanem que totes les persones interessades a participar-hi, dediqueu uns minuts a respondre la següent enquesta:

https://form.123formbuilder.com/6052719/form

Per a més informació podeu adreçar un correu a comunicacio@afaleradedalt.com .

Us animem a participar-hi!

Moltes gràcies!