Benvolgudes famílies,

Ahir vàrem celebrar el comiat de 6è a la sala de La Canal de Tona, amb el lliurament d’orles per tots/es els/les alumnes d’aquest any i també el grup de 6è de l’any passat que a causa de la situació de la pandèmia no van poder gaudir d’un comiat com cal. Des de l’AFA es va col·laborar amb les famílies per poder fer l’entrega de les orles i un petit refrigeri per acomiadar el curs i l’estada a l’escola.

Us deixem el breu text que s’els va dedicar i algunes imatges.

COMIAT DE 6è

Bona tarda famílies i alumnes de 6è!

Ha arribat el Juny, i amb això hem de baixar el teló. Han set uns mesos plens d’esforç, èxit, progrés i també d’errors que ens faran més forts i savis.

Sou un grup de joves que ja heu deixat empremta. Cada un de vosaltres us emporteu i alhora deixeu records a l’escola que us ha vist créixer, juntament amb els vostres companys i companyes així com tots els alumnes de l’escola amb els que segur heu compartit molts bons moments.

Des de l’AFA estem molt contents i contentes que, tot i la situació actual, puguem compartir avui amb vosaltres aquest moment tant emotiu com és, el tancament i comiat d’una etapa molt important.

Només ens queda doncs, desitjar-vos molta sort en aquest nou camí que emprendreu, que segur que us continuarà aportant vivències inoblidables.

Gràcies a tothom