Des de l’inici d’aquest curs escolar, des de l’AMPA hem creat una comissió destinada a la millora del pati de l’escola, centrant-nos inicialment en millorar l’espai destinat a l’alumnat d’Educació Infantil, perquè han estat els mateixos nens i nenes que amb l’acompanyament de l’equip de mestres, han creat el seu propi projecte de millora. 

 

És per aquest motiu que pròximament veureu com el pati canvia de cara amb algunes noves estructures que els nens i nenes han demanat, però hi ha alguns arranjaments que pensem (i a la vegada ens faria il·lusió que així fos) podem fer-los les pròpies famílies. Algunes de les propostes que volem dur a terme són: pissarres exteriors, un autobús amb materials reutilitzats, un “telèfon”, millora de la sorrera, millora de la caseta, circuit de boles, etc. 

 

Per tot això, us convoquem el proper dissabte 6 de maig de 2017, a les 10:00 del matí, a venir a l’escola tots i totes aquelles que tingueu ganes de col·laborar i donar un cop de mà a fer realitat aquest projecte. Per tal de poder organitzar millor aquesta jornada, agrairíem confirmació d’assistència a info@ampaleradedalt.com. Moltes gràcies per la vostra atenció i esperem veure-us el dia 6!