Comissió de comunicació i transparència2021-01-10T12:27:53+00:00

Comissió de comunicació i transparència

Presentació

Formem aquesta comissió de l’AFA per millorar i potenciar la comunicació amb les famílies a través de diferents canals i formats. Volem ser una AFA oberta a tota la comunitat educativa: propera, transparent, sincera i accessible a tothom.

L’equip de persones que formem part d’aquesta comissió treballem per donar a conèixer totes les actuacions que es realitzen i les decisions que es prenen conjuntament, amb l’esforç i l’organització de la resta de comissions. L’AFA som tots i totes. Així doncs, la nostra voluntat és estar al servei de les famílies com a vehicle comunicatiu per informar de tot el que fem, de manera clara, veraç i directa.

Els nostres objectius

 • Comunicar a les famílies, de manera fluïda i transparent, totes les activitats, serveis i funcionament de l’AFA.
 • Obrir nous canals de comunicació a les famílies nouvingudes (presentació de benvinguda de l’AFA).
 • Recollir les preguntes, queixes i/o suggeriments de les famílies a través d’un formulari web i treballar-les amb celeritat.
 • Treballar perquè les famílies estiguin informades de les activitats de l’AFA amb transparència i rigor.
 • Consolidar la pàgina web com el canal de comunicació on es centralitzin i es publiquin totes les activitats de la junta.

Contacta amb la comissió

  Notícies relacionades amb la comissió de comunicació i transparència

  La comissió de comunicació no genera notícies per si mateixa. En tot cas, és l’encarregada de generar les notícies per a la resta de les comissions i comunicar-les a través d’aquesta mateixa web, per les xarxes social i per Dinàntia (si s’escau). És per això que aquí trobareu les notícies de totes les comissions. No deixeu de llegir l’apartat de preguntes freqüents per tot els dubtes que tingueu.

  Agraïment a l’equip del menjador

  Per |22/12/2020|Categories: Comissió de menjador i serveis|

  🎄Aquest any volíem agraïr, més que mai, la implicació en la feina de cada dia que fa l'equip de menjador i cuina de l'Era de Dalt. Donat que és un curs molt excepcional i [...]

  Comentaris tancats a Agraïment a l’equip del menjador

  FORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES

  Per |13/01/2021|Categories: Activitats, Comissió de participació de les famílies, InfoAMPA|

  L'Ajuntament de Tona i les AMPA's i AFA's dels centres educatius del municipi estan treballant de manera conjunta per poder executar un pla de formació per a les famílies. A continuació us fem arribar [...]

  Comentaris tancats a FORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES

  Convocatòries assemblees extraordinària i ordinària

  Per |30/12/2020|Categories: Comissió d'extraescolars i escola oberta, Comissió de comunicació, Comissió de menjador i serveis, Comissió de participació de les famílies, Comissió de presidència, Comissió de tresoreria|

  Benvolgudes famílies, Us fem arribar una doble convocatòria d'assemblees de socis. CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA · Dia: Dijous 14 de gener de 2021 · Primera convocatòria: 20.15 h. · Segona convocatòria: 20.30 h. · Link Google Meet: https://meet.google.com/fiu-oarb-oie [...]

  Comentaris tancats a Convocatòries assemblees extraordinària i ordinària

  Activitats de Nadal al menjador de l’Era de Dalt

  Per |22/12/2020|Categories: Comissió de menjador i serveis|

  🎄El Nadal és una època de molta il·lusió pels infants🤩 🎨Aquests darrers dies l'equip de menjador ha dinamitzat uns tallers de manualitats amb motiu nadalenc on han passat una molt bona estona. 🎪Per grups, [...]

  Comentaris tancats a Activitats de Nadal al menjador de l’Era de Dalt

  Preguntes freqüents sobre la comissió de comunicació i transparència

  Aquí trobareu respostes a les preguntes freqüents que us podeu fer en relació a la Comissió de Comunicació. Si aquí no trobeu la resposta que necessiteu, no dubteu a posar-vos en contacte amb la comissió a través del formulari que hi ha un tros més amunt en aquesta mateixa pàgina. Anirem actualitzant aquesta secció a mesura que anem detectant més preguntes que puguin interessar a molta gent.

  Com puc seguir les reunions de l’AFA?2021-01-12T11:46:35+00:00

  Actualment, i a causa de la situació sanitària en què ens trobem, les reunions de l’AFA es fan totes via telemàtica. Ens organitzem en trobades de treball, primer de les comissions, i després fem assemblea general on posem en comú i/o acabem de lligar i tancar els temes.
  Totes les actes de les assemblees en comú les anirem penjant a la pàgina web.

  Com puc seguir el dia a dia de l’AFA?2021-01-12T11:42:33+00:00

  Volem centralitzar tot a la informació a la pàgina web. Tots els serveis hi són explicats i totes les comunicacions puntualment publicades a l’apartat de notícies. Tanmateix seguim ampliant i millorant tota la informació constantment.

  Com em puc posar en contacte amb les diferents comissions?2021-01-12T11:37:07+00:00

  Si voleu contactar amb una de les comissions, envieu un correu directament a l’adreça corresponent:

  • PRESIDÈNCIA: presidencia@afaleradedalt.com
  • TRESORERIA: tresoreria@afaleradedalt.com
  • MENJADOR I SERVEIS: menjador@afaleradedalt.com
  • EXTRAESCOLARS I ESCOLA OBERTA: extraescolars@afaleradedalt.com
  • PARTICIPACIÓ DE LES FAMÍLIES: participacio@afaleradedalt.com
  • COMUNICACIÓ I TRANSPARÊNCIA: comunicacio@afaleradedalt.com

  També podeu entrar a la pàgina web (www.afaleradealt.com) on també hi trobareu un formulari de contacte.

  Com puc rebre les comunicacions de l’AFA per Dinàntia2021-01-12T11:47:31+00:00

  Si no estàs donat d’alta a Dinàntia, t’has de posar en contacte amb l’escola perquè et donin d’alta. Un cop fet això, has de descarregar l’aplicació al mòbil i identificar-te amb el correu electrònic que hagis donat a l’escola. Després de tots els passos, ja rebràs les comunicacions per l’aplicació.

  Go to Top