Benvolgudes famílies,

 

Ja tenim la loteria de Nadal de l’AMPA l’Era de Dalt!!

Com en anys anteriors, en cada participació es juga 2,5€ a la loteria nacional, 0,5€ al sorteig d’una caixa de cava i 0,5€ d’aportació a l’AMPA.

 

Aquest any degut a la impossibilitat de fer-vos l’entrega presencial dels talonaris en les reunions de classe, us proposem la següent manera per adquirir la loteria:

👉🏻 Talonari sencer: 25 números = 87,50€

👉🏻 Paquets indivisibles: 1 paquet = 10 números = 35€

**Important: les participacions comprades, a diferència dels anys anteriors, no es podran retornar.

 

Les opcions de pagament són:

👉🏻 Pagament amb targeta a través del Dinantia (només per a talonaris sencers).

👉🏻 Ingrés o transferència bancària al compte ES5701821815160208539879 a nom de AMPA L’ERA DE DALT. En el CONCEPTE  indiqueu loteria + el nom de la persona que la recollirà.

Caldrà enviar comprovant de transferència indicant nom, telèfon i DNI de la persona que recollirà la loteria al correu tresoreria@ampaleradedalt.com.

Data límit per fer l’ingrés: el 5 de desembre.

 

L’entrega dels números es realitzarà els dimecres i els divendres a les 16:30h a l’entrada principal, prèvia identificació mitjançant DNI o justificant de transferència. Si no us és possible la recollida de loteria en aquests dies, us demanem que contacteu amb nosaltres a través del correu tresoreria@ampaleradedalt.com.

Com sempre, agraïm la vostra participació i us recordem que els beneficis que obté l’AFA són destinats a finançar projectes per a les nostres filles i fills.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu : tresoreria@ampaleradedalt.com

 

Moltes gràcies!

 

Comissió de Tresoreria de l’AFA L’Era de Dalt

tresoreria@ampaleradedalt.com

www.ampaleradedalt.com