Un any més ens adrecem a vosaltres per informar-vos de la nova proposta d’activitats extraescolars per aquest curs 2020-21, tenint en compte les respostes rebudes a l’enquesta que us vàrem fer arribar a principis d’estiu. Trobareu tota la informació en el document adjunt.

Les activitats compliran amb totes les mesures establertes per la prevenció de la COVID-19 en consonància amb l’escola i els Departaments d’Ensenyament i Salut de la Generalitat.

La inscripció s’haurà de fer a través del següent enllaç: https://forms.gle/nGjPYwuz11DXzY3y6 , abans del dia 30 DE SETEMBRE i caldrà enviar una inscripció per infant (els que domicilieu el pagament i no hagueu omplert l’autorització SEPA la trobareu adjunta en aquest correu). A partir d’aquest dia només s’admetran més inscripcions si queden places lliures. Podeu utilitzar el correu electrònic info@ampaleradedalt.com per aclariment de dubtes.

Les places del cursos són limitades. En el cas que sigui necessari, l’AMPA es reserva el dret de reorganitzar els grups d’alumnes, un cop s’hagin fet les inscripcions.

Esperem que aquesta proposta agradi als infants i compleixi amb les vostres necessitats.