Amb els objectius de potenciar l’esport a l’edat escolar, donar una oferta d’esport a la natura i treballar els hàbits saludables a través de l’esport, aquest any l’AMPA de l’Era de Dalt organitza el Cros Escolar Tona 2020 que es realitzarà el proper 2 de Febrer dins de la lliga comarcal d’Osona.

Tots els participants estaran coberts per l’assegurança esportiva la qual cobrirà qualsevol accident esportiu durant totes les curses organitzades per al Consell Esportiu d’Osona.

Perquè els nostres nens i nenes puguin participar nomÉs hauran d’omplir la inscripció que us faran arribar els professors d’educació física de cada curs.

Tots aquells participants que realitzin la inscripció a traves de l’AMPA abans del divendres dia 24 de Gener tindrà un cost de 2€ per participantel pagament es farà al mateix moment de la inscripció i es podran lliurar al corresponent professor o a la secretaria de l’Escola. Passat aquesta data les inscripcions es realitzaran directament al Consell Esportiu d’Osona o al mateix dia al cros amb un cost de  4€.

DOCUMENTS IMPORTANTS:

CIRCUITS: