Amb els objectius de potenciar l’esport a l’edat escolar, donar una oferta d’esport a la natura i treballar els hàbits saludables a través de l’esport, aquest any l’AMPA de l’Era de Dalt organitza el Cros Escolar Tona 2019  que es realitzarà el proper 10 de Febrer dins de la lliga comarcal d’Osona. 

Tots els participants estaran coberts per l’assegurança esportiva la qual cobrirà qualsevol accident esportiu durant totes les curses organitzades per al Consell Esportiu d’Osona.

Perquè els nostres nens i nenes puguin participar nomes hauran d’omplir la inscripció que us faran arribar els professors d’educació física de cada curs.

Tots aquells participants que realitzin d’inscripció a traves de l’AMPA abans del dilluns dia 4 de Febrer tindrà un cost de 2€ per participantel pagament es farà al mateix moment de la inscripció i es podran lliurar al corresponent professor o a la secretaria de l’Escola. Passat aquesta data les inscripcions es realitzaran directament al Consell Esportiu d’Osona o al mateix dia al cros amb un cost de  4€.

És el primer any que organitzem una trobada esportiva com aquesta per a nens i nenes de 3 a 16 anys, estimem una participació d’uns 200 corredors entre totes les categories i ens fa molta il·lusió poder contar amb la vostra participació i col·laboració per el desenvolupament d’aquest  esdeveniment.

Per aquest motius totes aquelles persones que vulguin col·laborar us convoquem aquest dimecres 30 de Gener a les 18:00 a l’Escola, aquelles persones que motius d’horari no puguin assistir i vulguin participar estarem molt agraïts de posar-nos en contacte per poder-vos ho explicar.

A partir del dimecres 6 de febrer, tots aquells nens i nenes que s’hagin apuntat al cros escolar, ja podran recollir el seu dorsal al despatx de l’Escola.