Amb els objectius de potenciar l’esport a l’edat escolar, donar una oferta d’esport a la natura i treballar els hàbits saludables a través de l’esport, aquest any l’AMPA de l’Era de Dalt al igual que l’any passat organitza el Cros Escolar Tona 2020 que es realitzarà el 9 de Febrer de 2020 dins de la lliga comarcal d’Osona.

Tots els participants estaran coberts per l’assegurança esportiva la qual cobrirà qualsevol accident esportiu durant totes les curses organitzades per al Consell Esportiu d’Osona.

Perquè els nostres nens i nenes puguin participar nomes hauran d’omplir la inscripció que podreu agafar a la secretaria de l’Escola.

Tots aquells participants que realitzin la inscripció a traves de l’AMPA abans del dimecres 3 d’octubre tindrà un cost de 2€ per participant, el pagament es farà al mateix moment de la inscripció i es deixarà secretaria de l’Escola. Passat aquesta data les inscripcions es realitzaran directament al Consell Esportiu d’Osona o al mateix dia al cros amb un cost de 4€.

Us adjuntem el calendari de curses i les normatives:

Animeu-vos!!!