Des del curs passat, l’AMPA ha creat una comissió destinada a la millora del pati de l’escola, durant el curs 2016-2017 es varen dur a terme actuacions per millorar l’espai destinat a l’alumnat d’Educació Infantil. Aquest curs, els alumnes de primària estan treballant diverses propostes per millorar l’espai, aquestes es duran a terme a mesura que els alumnes les vagin desenvolupant.

 

Us proposem un jornada dedicada a l’arranjament del pati. A l’espai d’infantil es farà el manteniment i ampliació de les propostes que van quedar pendents el curs passat. En el cas de primària, de moment hi ha acordat, que es prepararà l’espai on es pintarà un mural i s’instal·larà un rocòdrom. La idea és que l’AMPA hi posa el material i les famílies hi posen les ganes i les eines. Us adjuntem un document explicant les propostes a treballar.

  

Per tot això, us convoquem el proper dissabte 21 d’abril de 2018, a les 10:00 del matí, a venir a l’escola tots i totes aquelles que tingueu ganes de col·laborar i donar un cop de mà a fer realitat aquest projecte. Per tots els treballadors i treballadores hi haurà esmorzar. Per tal de poder organitzar millor aquesta jornada, agrairíem confirmació d’assistència a info@ampaleradedalt.com. Moltes gràcies per la vostra atenció i esperem veure-us el dia 21!